Dit blog is al wat ouder (4 jaar). Lees deze content dan ook met dit in gedachten (of neem contact met ons op).

GAUC staat voor de Google Analytics User Conference. Deze negende editie is hét grootste evenement over Google Analytics van Europa!

Bron: Google Analytics User Conference – GAUC

Ook dit jaar is er weer een Google Analytics User Conference dat ondertussen bekend staat als #GAUC16. Het is voor iedereen in Nederland en België die ook maar iets met Google Analytics doet. Op 12 en 13 april kan je jouw kennis opvijzelen of een structurele start met maken Google Analytics.

Het is inmiddels de 9e keer dat de Google Analytics Certified Partners hun kennis delen met de rest van de wereld. Het aanbod is enorm: 33 trainingen, 3 keynotes, 24 masterclasses en 2 borrels verspreid over 2 dagen. Na deze twee dagen ben je helemaal op de hoogte van de mogelijkheden, features en toepassingen.

De onderwerpen variëren van het bouwen van een Customer Journeys met Google Analytics (nu al onze favoriet), tot de nieuwste features in Google Analytics Premium (dat binnenkort Google Analytics 360 Suite heet). Bekijk het alle informatie op  www.gauc.nl. Voor het specifieke Training Day programma op 12 april kan je hier terecht: http://www.gauc.nl/programma-training-day/. Het gehele Conference Day programma (13 april) staat hier: http://www.gauc.nl/programma-conference-day/.

Zien we je in april? De vorige edities waren volledig uitverkocht, dus registreer snel.