› INTELLIGENT EVENT MARKETING

Meer tickets verkopen voor jouw festival? Een volledig B2B event in de markt zetten? Betere social media rondom jouw event?

VOOR FESTIVALS & B2C EVENTSVOOR B2B EVENTS

EVENT MARKETING: WIL JIJ OOK GROEIEN EN MEER CONVERSIES?

 BOOST JOUW EVENT MET SLIMME EVENTMARKETING

Met onze creatieve oplossingen en ervaring wordt ook jouw event een succes

Wij hebben de ideeën om zowel dance festival kaartverkoop te boosten, als volledige B2B events succesvol te organiseren. De basis voor jouw event marketingplan komt vanuit onze ervaring met de vele projecten die we al hebben ondersteund; van ticket sales van vele bekende Nederlandse dance festivals, de HISWA en Huishoudbeurs tot B2B events.

 FESTIVALMARKETING

Met onze event marketing skills helpen wij festivals om te groeien door conversies te verhogen

Elk festival is uniek. Elk van onze marketing plannen is dan ook uniek. Precies gericht op een uniek segment en met focus op de belangrijkste beïnvloeders van groepjes bezoekers. Door creatieve growth hacking en slimme mediainkoop weten wij waar en hoe wij ook jouw doelgroep kunnen bereiken. Wij hebben onze vaardigheden ingezet voor evenementen van onder andere Loveland, STRAF_WERK en By The Creek.

 BUSINESS TO BUSINESS EVENTS

Meer groei, leads en naamsbekendheid dankzij B2B event marketing

Wij zijn zeer ervaren in B2B event marketing. Hierbij is een goede merkpositionering en focus cruciaal. Dit hebben we in opdracht gedaan voor o.a. Aquatech en de bedrijsfautoRAI.

Voor de marketing branche organiseren we volledige events; van programma, locatie tot werving. Deze events zoals GAUC, DDDME organiseren we onder de naam van Online Marketing Lounge

OP ZOEK NAAR EEN EFFECTIEVE EVENT?

Neem contact met ons op en ontdek alle event marketing mogelijkheden!