INHAKEN OP MOMENTEN EN EVEMENTEN IN 2019

Bekijk alle inhaakmomenten per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

december 2019

Wereldlichtjesdag

8 december

Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Internationale Anti-Corruptie Dag

9 december

Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Dag van de Kleine Schrijver

10 december

De Dag van de kleine schrijver en het Lied van de kleine schrijver vormen samen een blijvende steun in de rug van alle kleine schrijvers in het Nederlandse en Friese taalgebied.Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Dag van de Mensenrechten

10 december | 00:00

De dag van de mensenrechten wordt elk jaar gevierd op 10 december omdat op die dag in 1948 de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens werd aangenomen door de Algemene vergadering van de Verenigde Naties. De viering werd ingesteld in 1950 nadat de vergadering alle landen die lid waren van de VN uitnodigde om deze gebeurtenis te vieren. Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Nobelprijsuitreiking

10 december

De Nobelprijs (Zweeds: Nobelpriset Noors: Nobelprisen) is een jaarlijkse prijs enerzijds voor wetenschappelijk onderzoekers die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd op het gebied van de natuurkunde scheikunde en fysiologie of geneeskunde anderzijds aan auteurs die belangrijke bijdragen hebben geleverd aan de literatuur alsook voor personen en organisaties die belangrijk hebben bijgedragen aan de bevordering van de vrede. Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Bekijk alle inhaakmogelijkheden per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)