INHAKEN OP MOMENTEN EN EVEMENTEN IN 2019

Bekijk alle inhaakmomenten per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2019

Maand van de Spiritualiteit

11 januari - 10 februari

Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De initiatiefnemers van De Maand van de Spiritualiteit willen aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien. Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Vrienden van Amstel Live

17 januari - 26 januari

De Vrienden van Amstel LIVE! is een Nederlandse concertreeks die jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. De concertreeks wordt gesponsord door Amstel.Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Musical Awards Gala

23 januari

De Musical Award (voorheen John Kraaijkamp Musical Award) is een prijs die sinds 2000 wordt uitgereikt aan acteurs en actrices die in een Nederlandse musical spelen. Ook de beste tekst muziek bewerking en regie worden beloond met een Musical Award. Doet jouw organisatie iets met muziek?

Meer weten »

International Film Festival Rotterdam

23 januari - 3 februari

Het zeer diverse filmprogramma de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (329.000 bezoeken in 2018) en zo'n 2500 nationale en internationale film professionals (regisseurs filmproducenten journalisten) veranderen Rotterdam tijdens International Film Festival Rotterdam in een opwindende filmstad. Interessant om inspiratie op te doen.

Meer weten »

Internationale Dag van het Handschrift

23 januari

Op de Internationale Dag van het Handschrift wordt uitgebreid stilgestaan bij het belang van schrijfonderwijs. Centraal motto is "Schrijven moet blijven!" Dat wil onder andere het "Platform Handschriftontwikkeling" door het onder de aandacht brengen van de commissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het platform breekt met de petitie een lans voor het belang van schrijven als apart schoolvak. Wij zeggen: content marketing moet blijven. Sluit je je bij ons aan :)?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Bekijk alle inhaakmogelijkheden per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)