INHAKEN OP MOMENTEN EN EVEMENTEN IN 2019

Bekijk alle inhaakmomenten per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)

Laden Evenementen

Evenementen in 4 juni 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Hele dag

Formule 1 Seizoen

17 maart - 1 december

Een interessante dag om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Ramadan

6 mei - 4 juni

Ramadan (Arabisch: رمضان ramadhan) is de negende maand van de islamitische maankalender. Het is de maand van inkeer waarin tussen fajr de dageraad ruim voor zonsopkomst en maghrib bij zonsondergang gevast wordt. Een van de bijzonderste nachten in deze maand is Laylat al-Qadr.

Meer weten »

Roland Garros

26 mei - 9 juni

Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Delta Lloyd North Sea Regatta

28 mei - 10 juni

Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Holland Festival

31 mei - 10 juni

Het Holland Festival zorgt voor onvergetelijke ervaringen en toont via de verbeelding van de kunstenaars een glimp van wat of hoe de wereld is en zou kunnen zijn. Het festival biedt ‘serious pleasure’ aan een nieuwsgierig breed en divers publiek.

Meer weten »

Maand van het Spannende Boek

1 juni - 30 juni
1-jun-30-jun-2019-maand-van-het-spannende-boek

Een interessante dag om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Europride

1 juni - 16 juni

EuroPride is een pan-Europees lgbt-evenement dat afwisselend in verschillende (grote) Europese steden wordt gehouden. In de stad waar het evenement plaatsvindt wordt er meestal aangesloten bij een bestaand Gay Pride-evenement en/of is er een belangrijke lgbt-gemeenschap. Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Alpe d’HuZes koersweek

2 juni - 7 juni

Deelnemen aan Alpe d'HuZes is een onvergetelijke ervaring een ‘life changing experience’. Voor jezelf en ook voor kankerpatiënten. Deelnemen betekent: ‘de klim van je leven maken voor het leven van een ander’. Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Prokkelweek

3 juni - 8 juni

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn maar ook in een groep. Prokkelen kan iedereen en het gebeurt ook al vaak. Om te laten zien hoe belangrijk en waardevol dat is is er elk jaar een Prokkelweek. Een interessante […]

Meer weten »

Hug Your Cat Day

4 juni

Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Opa en oma Dag

4 juni

Opa en Oma dag is in het leven geroepen om met elkaar te genieten van de bijzondere band die grootouders met hun kleinkind(eren) hebben en als blijk van waardering. Een dag om nooit te vergeten (ook niet om iets mee te doen in jouw marketing plannen).

Meer weten »

Dag van het Kapitalisme

4 juni

Steun de vrije handel winst het bedrijfsleven de welvaart individuele rechten globalisering particuliere eigendommen vrijheid van meningsuiting creativiteit en innovatie. Met andere woord steun de welvaart het kapitalisme! De Dag van het Kapitalisme is opgericht als tegengeluid voor de antiglobaliseringsbewegingen.

Meer weten »

International Day of Innocent Children Victims of Aggression

4 juni

It is a sad reality that in situations where armed conflict breaks out it is the most vulnerable members of societies – namely children who are most affected by the consequences of war. The six most common violations are recruitment and use of children in war killing sexual violence abduction attacks on schools and hospitals […]

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Bekijk alle inhaakmogelijkheden per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)