INHAKEN OP MOMENTEN EN EVEMENTEN IN 2019

Bekijk alle inhaakmomenten per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)

Laden Evenementen

Evenementen in 2 juli 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Hele dag

Formule 1 Seizoen

17 maart - 1 december

Een interessante dag om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

EK-voetbal Vrouwen

7 juni - 7 juli

Een interessante dag om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Amsterdam Roots Festival

30 juni - 7 juli

Een interessante dag om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Wimbledon Championship

1 juli - 14 juli

The Championships Wimbledon commonly known simply as Wimbledon is the oldest tennis tournament in the world and is widely regarded as the most prestigious. Soms spreekt een historisch evenement direct tot de verbeelding. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

I Forgot Day

2 juli

"Gaye Anderson created the day sometime in the late 1990s or early 2000s (she forgot exactly when she created it). At the time she had been extremely busy with work at the Davenport University branch in Granger Indiana and forgot about her daughter's birthday and anniversary as well as her own anniversary." Ben jij wel […]

Meer weten »

Wereld UFO Dag

2 juli

World UFO Day is an awareness day for people to gather together and watch the skies for unidentified flying objects. Soms spreekt de naam van de dag letterlijk boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Evenement rond totale zonsverduistering Chili

2 juli

Op 2 juli 2019 is een van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen waarneembaar vanuit de ESO-sterrenwacht op La Silla in Chili: een totale zonsverduistering. Omdat het om een zeer zeldzame gebeurtenis gaat – de volgende totale zonsverduistering is pas waarneembaar over 212 jaar – organiseert ESO activiteiten ter plaatse om het grote publiek bij deze spectaculaire […]

Meer weten »

Dag van de vlag

2 juli

De Dag van de Vlag (Papiaments: Dia di Bandera Engels: Flag Day) is een feestdag op de zes eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen. Ook op veel andere eilanden in het Caribisch gebied en in Latijns-Amerikaanse landen bestaat deze feestdag. Is dit een onderwerp voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »

Lopende

Parade Rotterdam

21 juni | 00:00 - 30 juli | 00:00

Op de Parade spelen zo'n 80 theater- dans- mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien.Soms spreekt de naam van de dag boekdelen. Iets voor jouw organisatie om mee aan de slag te gaan?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Bekijk alle inhaakmogelijkheden per maand, op categorie of als lijst (incl. zoeken)