› CREËER MEDIA RELEVANTIE

Breng de doelgroep in kaart, map deze op het medialandschap, connect met de doelgroep en dan continue testen en optimaliseren

OPTIMALISEER MIJN MARKETING

ONZE VISIE: DE BASIS VOOR OPTIMAAL RESULTAAT!

MEDIA & CREATIE

Wat je communiceert is net zo belangrijk als waar en het moment

IM Lounge gelooft dan ook dat de media strategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Gebaseerd op de stappen binnen de customer journey, kan de boodschap per individu verschillen en daar passen wij de media inzet op aan.

IM Lounge gelooft dat de beste campagne resultaten worden gerealiseerd door continue te testen en te optimaliseren. Bovendien vertalen wij ruwe analytics cijfers naar bruikbare kennis. We maken die inzichtelijk door real-time dashboards en ‘actionable’ rapportages.

Wij weten als mediabureau dat online media een andere aanpak vergt dan offline media. Maar juist de integratie van alle kanalen zorgt er voor dat jouw doelgroep in zijn volledige customer journey wordt bereikt met een relevante boodschap.

Door gebruik te maken van de sterkste eigenschappen van elk medium worden resultaten optimaal. En dan kunnen we gaan bouwen aan jouw merk en meer resultaat behalen!

MAP CONNECT

Adverteren betekent altijd relevant zijn voor jouw doelgroepen

Samen brengen we deze doelgroepen in kaart en analyseren waar ze zich online & offline bevinden: MAP. Dat vormt de basis voor de media strategie, die volledig past bij de creatieve strategie.

We maken alles meetbaar en brengen je in contact met de doelgroep met de campagne: CONNECT!

& IMPROVE

Een media strategie krijgt zijn waarde tijdens de uitvoer van de campagne

Wij monitoren en optimaliseren campagnes continue. Welke onderdelen werken goed? Waar valt verbetering te halen? Met de Dashboards krijg je real-time inzicht in het resultaat. Bovendien adviseren we over de website achter de campagne.

Alles met als doel IMPROVE!

OOK JOUW OPTIMALE CUSTOMER JOURNEY REALISEREN?

Neem contact op en je kunt vrijwel direct je doelstellingen gaan behalen!